Onsdagsgolfen den 24 juli 2024

I fortfarande fuktig värme, och efter en strax före start inledande lätt regnskur, kunde onsdagsgolfen dra igång. 40 startande kom till start. Fuktigheten bidrog till lite svårspelade banor och bollbanan blev inte alltid den som man hoppats på vid vallningar. Framåt kvällningen blev det lite torrare och mindre fuktigt och lite mer normalt.

I Elitklassen var det 11 startande. Tre man – Andreas E, Benno P och Danne H – gick runt på 62 slag. Andreas visade sina motspelare ingen hänsyn utan avgjorde sudden redan på bana 1 och vann således aftonens drabbning. Benno och Danne delade på andra platsen – och de resterande prispengarna.

I A-klassen med 11 startande, vann Iveca G på 72 slag efter särspel med John J som således blev tvåa. Åke N tog tredjeplatsen med 74 slag.

I B-klassen med 9 startande, vann skärgårdsbon Tommy N på fina 69 slag. Andraplatsen lade Banoo M beslag på med 72 slag, tätt följd av Bengt J på 73 slag.

I C-klassen med 9 startande, vann Alf C på 80 slag med Margareta J på andraplatsen med 81 slag och Helen W på tredjeplatsen med 85 slag.

Vid den efterföljande fotograferingen hade dessvärre Alf C cyklat hem och finns därför inte med på kvällens vinnarbild.

Nu är rätt resultatlista och Snitt-totalen på plats också.

/BA

Klubbgolfen-24 juli-2024pdf

Total-Klubbtävlingar-2024-9